maandag 8 juli 2024

Getrouwd

 

 


Afgelopen zaterdag is mijn kleinzoon getrouwd met zijn vriendin. Ze hebben al twee kinderen dus vandaar de kinderen erbij op de kaart. Het was een schitterende dag, alleen jammer dat het weer niet echt zomers was, gelukkig in Brabant wel droog maar wel een frisse wind. Want toen wij vanuit Friesland vertrokken, kwam het hier met bakken uit  de lucht. 

Ze hadden mooi weer verwacht op deze datum en een zomerse beach bruiloft laten organiseren aan een prachtig meer en een mooie locatie maar alles buiten.  Behalve het feest dat was half buiten en half binnen.

Jullie denken misschien twee kaarten, maar de eerste kaart heb ik gemaakt als cadeau, met labels voor de felicitatie en de tegoed bon voor het cadeau. En ik heb daarvoor maar weer dat prachtige kaartmodel van Jenine gebruikt.

De tweede kaart moesten we in een mand doen. De ceremoniemeester had gevraagd of we daar een goede wens/raad of quote op wilden zetten om later nog eens terug te kijken.

Ze zijn nu op huwelijksreis naar Griekenland, en daar wel prachtig zonnig weer.

Al met al een schitterende dag, ik heb zelfs een speech gegeven , en dat hadden ze totaal niet verwacht, dat heb ik toch allemaal weer mooi kunnen meemaken. 

Hartelijk bedankt voor de leuke reacties op de vorige post.


Groetjes van Marian.


6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je kleinzoon en zijn vrouw! Mooi dat het een geslaagd feest was, geweldig om daarbij te mogen zijn. Je hebt prachtige kaarten voor het stel gemaakt, heel mooi met dit papier en de bijpassende plaatjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met de trouwdag van je kleinzoon en zijn vrouw Marian. Je hebt twee prachtige romantische kaarten voor hen gemaakt. Dat eerste model is prachtig en zulke mooie details op beide kaarten. Wat fijn dat je een speech hebt gehouden, dat zijn toch speciale herinneringen. Lekker nagenieten nu.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hartelijk gefeliciteerd met het huwelijk van je kleinzoon en vrouw. Wat fijn dat jullie een mooie dag hadden. Fijn dat je erbij kon zijn! Je hebt prachtige kaart creaties gemaakt met deze mooie materialen. Leuk model. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Congrats met de kleinkids !!!!
    Leuke kaarten !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met het huwelijk van je kleinzoon.
    Mooi dat je dit allemaal mee mag maken.
    Dat is extra genieten.
    Je kaarten zijn ook al zo mooi gemaakt.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig Marian!! Dat je een speech hebt gehouden als oma. Dat is toch helemaal geweldig! Wat knap. En dat vergeten ze nooit meer! De kaarten zijn heel mooi. Leuk dat de twee kinderen er ook bij op staan.

    BeantwoordenVerwijderen