dinsdag 12 november 2013

Kaartje voor Nigel

Goedemorgen blogdinnen,
Vandaag is mijn kleinzoon jarig en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Hij is 20 jaar geworden en zoals ik al eens eerder vertelt heb, doet hij veel aan wedstrijddansen. En het afgelopen weekend heeft hij weer meegedaan aan  "De Dutch Open 2013" in Assen .Samen met zijn danspartner Sophie zijn ze vierde geworden., dat vind ik wel een hele prestatie. Vorige week zijn zij in de Poule Stoelemat  in Brabant eerste geworden. Dus oma mag wel een beetje trots zijn nietwaar? Dus vandaar maar een kaartje gemaakt voor hem , met een danspaar. Aanstaande zondag gaan we naar Brabant om zijn verjaardag te vieren.


Natuurlijk wil ik jullie nog heel hartelijk bedanken voor de leuke reacties op de vorige kaart, ik vond het weer gezellig om ze te lezen.
 Wat een vies en nat weer hebben we  vandaag  nietwaar, dus ga ik maar verder met de kerstkaartjes, gezellig met een muziekje er bij.
ik wens jullie toch nog een gezellige dag en tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

 1. wat een prachtig en toepasselijk kaartje heb je voor hem gemaakt, daar zal hij vast blij mee zijn

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beeldschone kaart en heel toepasselijk gaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marian,

  Je mag inderdaad heel erg trots zijn op je kleinzoon, dat is een geweldige mooie prestatie.
  Mooie kaart heb je voor hem gemaakt, met mooi papier en prachtige mallen van de muzieknoten en beker.
  Fijn dag toegewenst zondag.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marian, Het is even geleden dat ik je blog heb bezocht, maar ik was een maand met vakantie , even geen kaarten dus. Jij hebt ondertussen prachtige kaarten gemaakt, leuke combi achergronden enb dan ander plaatje erbij. IK vind je creaties top. Wat leuk van je kleinzoon. Fijn weeklend nog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen