zaterdag 23 november 2013

Kerstkaarten

Deze keer wil ik beginnen om jullie te bedanken voor het langskomen en de leuke reacties op mijn  vorige kaart en de foto's van mijn dansende kleinzoon.
De verjaardag was heel erg gezellig en alweer even voorbij.
Vandaag was gelukkig weer eens een zonnige maar wel frisse dag. En ben dan ook vanmiddag weer eens even lekker naar buiten geweest en wat gewinkeld. Ik kwam de Sint met zijn Pieten ook nog tegen. En vanavond ga ik maar weer aan de gang met mijn kerstkaarten, want die zijn nog niet allemaal klaar.

Ik kan er wel weer een paar laten zien aan jullie. En ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden en wens jullie morgen nog een gezellige zondag en tot de volgende post maar weer.

8 opmerkingen:

 1. Wauwww wat heb je dit mooi gemaakt en Gaaf hoor je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige kaarten Marianne
  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn allemaal MOOIE kaartjes Marian.....alle 3 Kerst en het middelste kaartje "danst" er tussen uit ☺☺☺
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tjee.....wat laat je weer prachtige kaarten zien. erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn weer bjoeties van kaarten zeg! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marian,

  Wat een mooie kaarten laat je ons weer zien ik vind ze schitterend vooral die met die sterrenrand vind ik super mooi.
  En nog gefeliciteerd met je kleinzoon en wat een leuke foto's van het danspaar ik vind dat altijd zo mooi gezicht als mensen zo mooi kunnen dansen jammer dat het zo weinig op de TV te zien is.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht dat ik de middelste het mooist vond maar als ik er goed naar kijk weet ik het niet meer hoor....ik hou van de traditionele kerstkleuren dus dan is het nummer één maar ik vind derde toch ook wel héél erg leuk hoor. Kortom...alle drie zéér geslaagd ;-)
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Marian,
  Zit al de hele middag achter/voor de computer om eens te bekijken wat voor mooie creaties er hier en daar te bewonderen zijn. Loop een flink stuk achter, maar dat komt natuurlijk door mijn lange vakantie in Nederland.
  En bij jou viel er ook weer heel wat moois te bewonderen. Kan me voorstellen dat je een trotse oma bent. Je kleinzoon jarig en hij is ook nog eens 4e geworden in de danswedstrijd. Gefeliciteerd hoor. Je hebt een schitterende kaart voor het danspaar gemaakt.
  Je bent ook al druk bezig met de kerstkaarten en die zijn ook weer schitterend! Ben blij dat ik niet hoef te kiezen welke ik het mooiste vind.
  Marian, ik wens je nog een fijne dag verder.
  Hartelijke groet van Ans

  BeantwoordenVerwijderen