donderdag 5 februari 2015

Kerst tulband

Heeft het bij jullie ook zo gesneeuwd? Hier in Friesland is het gisteravond begonnen vanmorgen was het een prachtige witte wereld hier. Nu schijnt de zon volop en de straten zijn redelijk schoon, maar verder blijft het toch nog aardig liggen.
En dan nu de kaart: Het is de zesde alweer en de eerste challenge van 52 weeks to christmas.
http://52weekstochristmas.blogspot.nl/2015/02/challenge-eten.html

We moesten een kaart maken met eten voor de kerst er op. Ik had nog een leuk snoesjes-knipvel waar ze met een heerlijke kerst-tulband op staat dus, daar maar een kaartje van gemaakt. Vroeger gingen wij op kerstavond na de nachtmis, met z'n allen aan tafel ,en daar stond ook altijd zo'n tulband op.
Pure nostalgie.
Materiaal gebruik: Pretty paperbloc Scandinavian christmas - Knipvel 3DHM0044- Designable DS0911 - Creatable LR 0142 - LR 0245 -Craftable CR 1234.

Ik wens jullie nog een gezellige middag en nog hartelijk bedankt voor het langskomen en de gezellige reacties op de vorige kaarten.

6 opmerkingen:

 1. Mooi kerstsnoesje.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een HEERLIJK kerstkaartje Marian met Snoes.
  LEUK dat je met 52-weeks to Christmas meedoet.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi lekker kaartje is het geworden, heerlijk tulband, mjam. Gezellig dat je mee doet bij 52 weeks to.....groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marian wat een prachtige kaart is dit geworden heb je kaaten nog even bekeken maar ze zijn weer al,smaak prachtig. Ik was even niet in Blogland vandaar. Wij Hadden gisteravond ineens ook een dik pak sneeuw vanmorgen nog weggeschoven. Maar nu is het door de dooi helemaal weg! Opzich jammer want lekker zo'n en sneeuw, dat is wel leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieverdje Marian ! Erg leuk plaatje !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel schattig kaartje en super gedaan die klok!

  BeantwoordenVerwijderen