maandag 14 oktober 2013

Mijn eerste kerstkaartjes.


Hallo Blogmaatjes,
Eindelijk weer eens tijd vrijgemaakt om wat kaartjes te posten. Heb niet stilgezeten hoor. Vrijwilligerswerk, verenigingswerk, hobby, een paar uitstapjes, dus best wel allemaal leuke dingen. Zodra je het niet meer met plezier doet moet je er mee stoppen , denk ik zo.
Dus nu weer even bloggen, heb wel steeds geprobeerd bij jullie te kijken en een kort berichtje achter te laten, maar dat is niet altijd gelukt. Sorry hoor.
En nu laat ik een paar kerstkaartjes zien die ik zo tussendoor heb kunnen maken, want het schiet best alweer op op, over 2 maanden moeten er toch een heel stel de deur uit.
Vanavond ga ik  kleding  passen bij Visser Mode  in Bolsward, want donderdag a.s. organiseert de N.V.V.H. Bolsward een modeshow in "De Groene Weide" en de mannequins zijn onze eigen leden, en ik ben er ook voor uitgekozen. Dus best wel spannend, maar ook erg leuk.
Als ik er foto's van heb zal ik ze wel laten zien.
Verder wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de reacties op mijn vorige kaartjes.
Ik wens jullie nog een gezellige avond en tot de volgende post.3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer super uit Marian, prachtig! Geeft toch niet dat je niet altijd toekomt aan het achterlaten van reacties, hebben we denk ik allemaal wel eens.
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten Marian
  het zijn stuk voor stuk plaatjes

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt, prachtige details en alles goed gecombineerd met de kleuren en het papier en de afbeeldingen !! Een bijzonder mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen