zaterdag 21 april 2012

Vier dagen Parijs en Brabant

Goedemiddag allemaal,

Allereerst wil ik jullie weer heel hartelijk bedanken voor de leuke reacties op de vorige kaart, en de felicitatie van Wilma. Jullie zullen wel gedacht hebben we zien niets meer gebeuren op deze blog. Ik was inderdaad even een weekje er tussenuit. Eerst vier dagen naar Parijs met de N.V.V.H , waar ik lid van ben en daarna nog even een paar dagen Brabant, bij mijn dochter.En daar mijn verjaardag gevierd. Maar nu ben ik weer thuis. We hadden prachtig weer in Parijs, wel fris, maar droog en zonnig en dat is toch wel prettig. Het waren heel gezellige dagen. Op mijn verjaardag moest mijn kleinzoon met partner  meedoen aan een wedstrijd voor latijns-amerikaanse dansen en is twee maal eerste geworden. Dus dubbel feest. Al met al een hele gezellige week.
Maar nu weer verder met de gewone dagelijkse dingen. Mijn oudste dochter is ook jarig geweest deze week, dus daar heb ik bovenstaande envelop-kaart voor gemaakt.. Daarvoor de creatables gebruikt LR 0212-CR 1211 en een knipvel van Mattie.Binnenin nog een label LR 0154.
Ik wens jullie allemaal een gezellig weekend, en hoop dat wel het zonnetje nog even om het hoekje komt kijken.Maar voorlopig regent het nog hier. Groetjes van Marian.

9 opmerkingen:

 1. Dat klinkt geweldig allemaal Marian. Geloof dat jij je wel vermaakt hebt. Mooi kaartje ook weer, mooie stans heb je gebruikt.
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het gezellig was en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd.
  Je kaart is prachtig.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marian

  Jij was een weekje weg en ik een lang weekend naar Drente geweest met met kaartenmaken clubje.We waren met ons zevenen daar.
  Was koud maar droog.
  Kamp Westerbork en Orvelte geweest met de fiets.
  Totaal 80 km gefietst in 2 dagen en nu schoonzus hier paar dagen uit Curacao en woont op zeilboot.Morgen terug naar haar boot.
  Bedankt voor je reactie en groetjes van Janny
  Jij hebt ook een fijne week gehad he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn Marian dat het gezellig was en natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.En je hebt ook weer een prachtige kaart gemaakt.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart Marian.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk om te lezen dat je in die paar dagen hele gezellige dagen hebt gehad. en als ik die foto zie....en ook nog in die paar dagen bijzonderheden van het land gezien . (:
  gefeliciteerd nog met je verjaardag en van je dochter.
  wauw...voor je kleinzoon...dat is niet niks, 2keer gewonnen. dan kunnen ze ook wel heel goed dansen.
  je hebt een mooie kaart gemaakt, mooie roosjes rand.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marian,
  Geweldig dat je hebt genoten van je uitstapje naar Parijs. Ik ben er ook enkele malen geweest en heb daar mooie en fijne herinneringen aan. Wel jammer dat het weer niet zo mee zat.
  Ik ben twee weken op vakantie geweest in Nederland en daar was het ook niet zo geweldig. Maar goed, ik heb me wel vermaakt hoor.
  Wil je gelijk even feliciteren met alle verjaardagen en natuurlijk met het mooie resultaat van je kleinzoon.
  O ja, voor ik het vergeet natuurlijk.......de nieuwste kaarten zijn weer TOP!
  Fijne zondag verder.
  Groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je het zo leuk gehad hebt. En dan nog naar je dochter geweest. Gefeliciteerd met je verjaardag nog. Je kaartje is prachtig geworden.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Marian.
  Hartelijk dank voor je berichtje.
  Ik heb bij jou ook mooie kaarten gezien.
  Groetjes Lena

  BeantwoordenVerwijderen