zaterdag 24 december 2011

Bloemengroet

Voor de Challenge van Marianne Design deze bloemenkaart gemaakt. De opdracht was: gebruik een Mattie knipvel. Nou dat was voor mij niet zo'n probleem, want daar heb ik een hele collectie van. Vind het zulke mooie knipvellen, gebruik ze dan ook ontzettend veel.
Heb de witte kaart gemaakt met mal van Anja's style EH 1866. En de Heartsmal EH 1868. De binnenkant beplakt met paars kaartkarton. Dat is helaas op de foto niet goed te zien omdat de kaart op een zwarte tafel ligt. Achtergrond papier op het hart is van een Pretty Paperbloc. Het boeket is van Mattie knipvel MB 0112. Creatable LR 0158-LR 0156-LR 0154. Verder versierd met wat lila halve pareltjes.
Ik hoop dat jullie hem mooi vinden.
Ik wil jullie ook nog  heel hartelijk bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige kaarten.
Groetjes van Marian.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marian,

  Weer een mooie kaart.... en dan de kerstkaart die is wederom erg mooi. Wij wensen jou vanuit Duitsland ook goede kerstdagen en misschien zien we elkaar van de week.ik wil nog zoooveeeel van je leren!!!

  Een warme groet , Annemieke en Wiebe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaa...dit is weer heel mooi gedaan. prachtig in ontwerp ook!
  schitterend met die kleur. mooi geheel weer. ik had die challenge ook gezien maar ik heb geen knipvel van Mattie. terwijl ik genoeg knipvellen heb is mij nooit opgevallen dat er 'speciale' zijn. ik heb even gegoogeld en ze heeft inderdaad hele mooie knipvellen serie gemaakt.
  maar jouw kaart is heel mooi!!!
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schitterende kaart! erg leuk met het labeltje!

  bedankt voor het meedoen met de challenge!
  gr Wybrich
  Designteam MD

  BeantwoordenVerwijderen