zondag 14 augustus 2011

Vintagekaart.

Allereerst wil ik al mijn nieuwe volgers welkom heten en bedanken voor de lieve complimentjes en reacties op mijn kaarten.Dat vind ik heel erg leuk.
Na mijn magnoliakaart weer eens iets heel anders gemaakt..Ik kan soms gewoon niet kiezen met wat ik nu weer zal verder gaan.Wil alles tegelijk,omdat ik alle technieken zo leuk vind. Moet nodig ook weer eens gaan embossen want heb de nieuwe Star collection mallen ook al in huis,en moet ook nodig aan de kerstkaart,maar het inkleuren van de stempels trekt me nu weer erg. Had een dag maar 48 uur!!!!!!!!!!!!!.
En het bloggen is ook zo leuk maar kost ozoveeeeeeeeeeeeel tijd.
Nu even bij de les.Deze kaart gemaakt met designable mal DS0911-creatable LR0167-LR0116-LR0156.
Martha Stewartpons Doily Lace .
Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van Marianne Design.(vintage)

3 opmerkingen:

 1. Ik hoop je vandaag even terug te mailen, maar je heb een hele leuke kaart gemaakt, deze designables doet het erg leuk, ik zie hem vaker voorbij komen. Groetjes frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marian,
  Je hebt weer een SCHITTERENDE kaart gemaakt en al hetgeen je schrijft is ontzettend herkenbaar ☺☺☺ Helaas heb ik het blog met "tijd" ook nog niet gevonden.
  Even iets anders.....ik maak geen kaarten in bed.....hihihi. Dan zien ze er niet uit ben ik bang. De kaarten had ik in "concept" klaarstaan en met 1 druk op de knop staat dan alles op het blog en dat ging nog net ☺☺☺
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marian een schitterende kaart hoor.
  Bedankt voor heet meedoen.

  Gr. Anita
  Designteam MD

  BeantwoordenVerwijderen