maandag 4 maart 2013

Hoera een baby

Hallo blogdinnen,
Eindelijk was er vandaag dan toch de zon. Dat zag er al veel gezelliger uit. Het was hier best nog wel koud, en vanmorgen was het gras wit, dus het had vannacht nog gevroren. Maar het begin van de lente komt in zicht. Ik had jullie gezegd, dat er nog een paar babykaarten aan zouden komen, dus hier is er nog een..
Met deze wil ik meedoen met de challenge van Time for Magnolia Challenge de opdracht: maak een babykaart met een magnolia stempel. Dus ik vond dit jonge ouderpaar met de pasgeborene wel toepasselijk. Het achtergrondpapier is van Pion en een pretty-paperbloc.. Verder Joy stans en cheery Lynn, poststempel MD. Magnolia ingekleurd met copic markers..
Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor de leuke reacties bij de vorige kaart, en natuurlijk ook mijn nieuwe volger welkom heten.Ik hoop dat je het leuk vind om af en toe eens langs te komen.. Ik wens jullie nog een gezellige avond en er komen nog meer babykaarten hoor, de ooievaar vliegt hier af en aan.
Groetjes van Marian.

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart Marian. Je hebt erg leuke mallen gebruikt. Leuke stempelafdruk. Het modelvan de kaart is eens wat anders. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marian, dat het jonge ouderpaar trots is op de kleine, straalt er gewoon vanaf. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Nu maar duimen dat je een prijs in de wacht gaat slepen. Zou toch leuk zijn hé?
  Hoorde dat het vandaag in Nederland al 15 graden gaat worden. En dat de zon ook van de partij is. Hier gelukkig ook, dus dat wordt een fijn dagje.
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is weer verbluffend mooi Marian!!! Bedankt voor je deelname aan onze Time for Magnolia Challenge en succes! Lieve groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart Marian.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig kaartje.
  Toevallig ben ik ook met dit afdrukje bezig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Marian,
  en de stempel is ook zo leuk.

  Fijne dag,

  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je vrolijke kleuren gebruikt voor deze kaart!!! Ziet er super uit hoor...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een superleuk kaartje Marian, keurig afgewerkt. Groetje sfrosien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kaartje Marian, super!!
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen